Spiga

Vaikas homoseksualų šeimose

Aš turbūt jau visai vėluoju parašyti šia tema, bet akys užkliuvo už Slave straipsnio, kuriame jis mini, jam impulsą davė Pinkcity.
Sutinku su PinkCity ir nesutinku su Slave. Mėginsiu pagrįsti:
1. Homoseksualais ne tampama, o gimstama. Jei žmogus jaučia homoseksualumo (hs) gyslelę savyje, anksčiau ar vėliau jis ją patikrins, kad ir kaip jį spaustum tokiu nebūt. O jei jį spausi tiek, kad jis neturėtų galimybės to patikrint (kai kuriose šalyse vis dar skiriama mirties bausmė už hs, pvz., Saudo Arabijoje, Sudane), ar tas žmogus bus laimingas, jei negalėsw pasijusti savimi.
2. Aš esu prieš gėjų paradus, kuriuose jie vaikšto prakirptom ties užpakaliu kelnėmis. Užpakalis jiems yra lygiai toks pat lyties organas. O lyties organų viešas demonstravimas yra viešosios tvarkos pažeidimas. Tačiau kaip gi vertinti Rio de Janeiro festivalį, kuriame šoka beveik nuogos merginos. Ar tik dėl to, kad dauguma iš jų yra heteroseksulios, tai jau yra gerai? Teisybės dėlei pasakysiu, kad man kaip vyrui tai patinka. Bet kurgi teisybė?
3. Kodėl dauguma žmonių, susipažinę su heteroseksualia pora, pirmiausia galvoja, kas jie per žmonės, o susipažinę su homoseksualia pora, galvoja, kaipgi jie dulkinasi? Ir daugumai tai šlykštu. Kai vyras myli moteriškę per užpakalį tai nešlykštu, o kai vyras vyrą, tai jau šlykštu (atsiprašau už išsireiškimą).

4. Homoseksualai irgi sukuria ilgalaikius santykius kaip ir heteroseksualai. Vedybos tuos santykius dar labiau sustiprina. (Žinome, kad Lietuvoje skyrybų yra maždaug tiek pat kiek ir vedybų. Būtų gerai sužinoti, kiek procentų susituokusiu hs porų išsiskiria (tose šalyse, kur tokia santuoka leidžiama).
5. Atiduodant vaiką į heteroseksualią šeimą visuomet atidžiai tiriama šeimos istorija, kad vaikas nepakliūtų į blogas rankas. Tas pat būtų daroma ir su hs šeimom. Būna, kad net ir tokiose šeimose vaikai išnaudojami (nebūtinai seksualiai). Taip gali atsitikti ir hs šeimoje. Būtent - gali atsitikti; kaip ir paprastoj šeimoj.
6. Ar geriau vaikui augti vaikų namuose be jokios tėvų (globotinių) šilumos, nei hs šeimoje? aš jau nekalbu apie tas natūralias šeimas, kuriose tėvai (patėviai) seksualiai išnaudoja dukras ir sūnus. (statistiškai, tai daugiausia vyrai, bet jie nieko bendro neturi su gėjais - tai pedofilai ir pederastai - būtent jie yra heteroseksualūs)
7. Kadangi gėjais ne tampama o gimstama, negalima sakyti, kad vaikų namuose vaikai tampa gėjais. Tiksliau - jie gauna hs patirties. Tai prievartavimas. nesvarbu ar homo ar heteroseksualus. HS tėvų vaikų orientaciaj nepriklauso nuo tėvų: "there is no scientific evidence that parenting effectiveness is related to parental sexual orientation: lesbian and gay parents are as likely as heterosexual parents to provide supportive and healthy environments for their children…research has shown that the adjustment, development, and psychological well-being of children is unrelated to parental sexual orientation and that the children of lesbian and gay parents are as likely as those of heterosexual parents to flourish…", - sako amerikos psichologų asociacija.
8. Nemanykit, kad hs šeimos įvaikintam vaikui bus lengva. Jį gali lydėti patyčios mokykloje ir gyvenime. Bet tai ne gėjų problema. Reikia sąmoninti visuomenę. Tiesą sakant, patyčios mokykloje lydi ne vien tokius vaikus. :-(
9. Pabaigai keletas pažinčių skelbimų. Nepaisydami to, kas ko ieško, iš skelbimo teksto pamėginkit nuspręsti, kokiai susikūrusiai porai mieliau atiduotumėt kūdikį iš vaikų namų.

Mergina ieško merginos

Mylėti reiškia vieną balsą
Pažint iš tūkstančių kitų,
Pajaust kiekvieno žodžio skalsą
Ir sielos skrydį link žvaigždžių.

Mylėti reiškia vieną žodį
Ir stiklo šukę širdyje.
Karai su savimi neguodė-
Pasaulis skendo ugnyje.

Mylėti reiškia prisileisti
Gyvenimą prie pat sapnų,
Į dangų aitvarą paleisti,
Užkrėst visus šituo jausmu.

Mylėti reiškia atiduoti
Tai, kas priklauso tiktai tau,
Ir amžiais tarp gėlių miegoti,
Kurios atneštos tiktai tau.
jai nori,kad tawe taip myletu ir ne tik taip parasyk:))
(http://www.gay.lt/skelbimai.php?do=details&tid=1434)

Vaikinas ieško vaikino

32 metu vyrukas susipazintu su vaikinu ar vyru iki 40 metu.
Esu briunetas, 178 ugio, vidutinio kuno sudejimo.
Ieskau zmogaaus pastoviems santykiams ir draugystei.
Gyvenimas duotas myleti ...
(http://www.gay.lt/skelbimai.php?do=details&tid=1031)

Yra pasileidusių ir tarp gėjų:

24 meu vaikinas iesko vyresnio vyro nuo 35 metu seksui Klaipedoje. Esu be kompleksu, tinka daugelis sekso rusiu. Klasiskai ciulpiu. Geriausia susitikti darbo dienomis darbo metu, tavo plote. Esant pageidavimui tinka ir grupinis ar eilute. esu ne prostitutas, svaruma garantuoju. Mano burnyte ir uzpakaliukas laukia taves. Parasyk man butinai susitiksim.
(http://www.gay.lt/skelbimai.php?do=details&tid=1365)

Bet tarp heteroseksualių jų irgi netrūksta, patikėkit:

nepraleiskite progos susipazinti su manimi man 20m. esu is kauno bet lietuvoje mazai bunu dyrbu uzsieni. treciadieni vel isvaziuoju susipazinciau su sauniom panelem paplepejimui laiko praleidimui. nesu toks blogas kaip atrodau. as tikiu kad dar niekam nepamaise draugu rato prapletimas tad nedvejokit ir parasykit arba paskambinkit man :)) i sms nelabai megstu atsakineti bet teks i majakus nereguoju. :)) tad paneles paskubekit jeigu ka mano one nikas edsavas tikrai priimsiu visas i draugus.
(http://www.skelbimai.lt/skelbimai/pazintys/mergina-iesko-vaikino/131535/)

ieskau zmogaus kuris butu kartu galetume leisti laisvalaiky lovoje (http://www.skelbimai.lt/skelbimai/pazintys/vaikinas-iesko-merginos/131402/)

nerealiai lelytej reik pagalbos,pinigu..prasau padekite simpatiski vaikinai. (http://www.skelbimai.lt/skelbimai/pazintys/mergina-iesko-vaikino/131455/)

15 komentarai (-ų):

Anonimiškas

2008 m. vasario 18 d. 13:52

Taip, žinoma iš pažiūros atrodo, jog vaikui geriau yra tokioje šeimoje, negu vaikų namuose ar kitur, kur jį išnaudoja. Tačiau pagalvokim realiai. Mokykloje neretai pasitaiko atvejų, kai vaikas yra užgauliojamas dėl aprangos ar socialinės padėties. Įsivaizduojat kaip vaikas turėtų jaustis, kai jis eina mokykloje ir visi ji vadina "py**rų vaiku (atsiprašau už keiksmažodžius). Lietuva pirmauja pagal savižudybių skaičių. Nejaugi jūs optimistiškai manote, kad tai nepridės vieno ar dviejų nulių prie tų skaičių? Nekalbant apie tai, kaip sugrius visi šeimos idealai...

Unknown

2008 m. vasario 18 d. 14:30

del rio karnavalo. Viena is zymiausiu mokyklu siemet neteko savo posto ir buvo perkelta i kita kategorija del to, kad viena is ju pagrindiniu sokeju soko visiskai nuoga. papukai galima, daugiau - ne. Grieztai.

Mindaugas

2008 m. vasario 18 d. 14:40

Tikrai nemanau, kad viskas klosis kaip sviestu patepta. Kol kas Lietuvoje dar ir vienos lyties santuokos neįteisintos, tad ir iki galimybės įvaikinti dar labai toli.
Sprendžiant iš tamstos blogo, pats jų taip nevadintum. Gal laikui bėgant tokių rastųsi vis daugiau. O kaip mokykloje vadina vaikus iš vaikų namų? (gal jie turi savo atskiras mokyklas - šito tikrai nežinau). Man atrodo, kad kuo daugiau tolerancijos visuomenėje - tuo mažiau savižudybių.
Be to, esu beveik tikras, kad tokie vaikai dažnu atveju augtų tolerantiškesnėje "šeimoje" nei vidutiniška, taigi vaikas galėtų būti ir kūrybiškesnis, ir laisvesnis, ir kitoks -esnis, galbūt taip pelnydamas ir klasiokų pagarbą. GAL. Dar prieš 50 metų ir pirmiesiems juodaodžiams bendrose Amerikos mokyklose nebuvo lengva.
O šeimos idealai nesugrius. Manau, kad ideali šeima yra tie žmonės, su kuriais gera, o ne tie, kurie visaip stengiasi laikytis šeimos idealų.

Mindaugas

2008 m. vasario 18 d. 14:43

anas mano komentaras buvo skirtas Edvinui.
Dabar Draugishkam:
Žinau. Tik ji ne šoko nuoga, o netyčia pametė mažulytę skiautę, dengusią tarpukojį. Nebūtų pametus - nebūtų skandalo.
Bet tu isivaizduok, kas būtų jei tokiom skiautėm prisidengę homoseksualai išeitų į gatves.

Unknown

2008 m. vasario 18 d. 14:50

Mindaugai,

dziugu, kad musu visuomeneje vis daugiau turtingo vakarietisko poziurio. su sveiku suvokimu apie, koks is tiesu yra pasaulis.

geju paradai - tam tikra prasme tikrai issigime, bet tik todel, kad ilgai varzyti, pagaliau gave laisve ir netgi saugomi istatymu, jie gali sau leisti provokuoti visuomene.

juk cia siek tiek vaiku zaidimai, bet geriausias tam vaistas - ignoravimas ;) tuomet viskas ir nurimsta. btw, mano ziniomis, nebedaug belike tu tikruju gejisku paradu, db jie labiau primena tiesiog spalvinga svente.

noreciau viename padalyvaut. nors, teko buvoti berlyno meiles parade (sokiu muzikos) - tam tikromis vietomis jis is tikruju primine geju parada.. bet buvo tiesiog beprotiskai linksma linksmintis visiskoje geroje atmosferoje.

juk del to gyvename

Mindaugas

2008 m. vasario 18 d. 15:09

Dar Edvinui. Tu visiškai teisus dėl to, kad tokius vaikus reikėtų labiau ne nuo homosekseksualių globėjų, o nuo pačios visuomenės saugoti.

O dėl paradų - būtent. Žmonėms daug kur jau nebėra ko protestuot, todėl niekas ir nebeaštrina kampų ir visiems gerai.

Andrius

2008 m. vasario 19 d. 18:04

Deja, mokslininkai dar iki šiol nesutaria, gėjumi gimstama ar tampama, tačiau jau senokai visi sutaria, jog to formavimuisi tikrai įtakos turi ankstyvoji vaikystė ir aplinka.

"Ar geriau vaikui augti vaikų namuose be jokios tėvų (globotinių) šilumos, nei hs šeimoje?"

Taip.

Iš viso, nesuprantu, kam reikia stoti į kovą prieš gamtą? Taip, homoseksualumo ir heteroseksualumo atvejų yra gamtoje, čia viskas tvarkoje. Tad tvarkoje ir HS santykiai, tebūnie ir vedyos, negi gaila?

BET. Ar homoseksualų pora gali susilaukti vaiko? NE. Tai fiziškai neįmanoma. Ir neįmanoma ne dėl ligos (nevaisingumas, per mažas spermatozoidų kiekis, jie per silpni ir t.t.). Žinduoliai ne hermafroditai. Tai kokia teisę HS turi kažką įsivaikinti? JOKIOS. Ir nesvarbu, kad HS šemos gali turėti "aukštą reitingą".

Čia yra pasityčiojimas iš elementarių tradicijų ir nereikia dulkint proto su demokratija, nes ji jau išsigimė pačiais pirmais metais, kai po Graikijos atgimė vakraų civilizacijoje.

Andrius

2008 m. vasario 19 d. 18:10

Ir pala, ką aš matau komentaruose? Vakarų kulturos "aukštinimą". Atsipeikėkit, žmonės, Vakarai jau seniai žlugo kaip kultūra ir civilizacija, tą jau pamatė Nyče, vėliau - Špengleris (paskaitykit knygą "Vakarų saulėlydis").

Vakarų klutūros laikymas, kaip "vienintelės ir teisingos", yra mažų mažiausiai kvailas žingsnis ir trumparegiškumo požymis - pasiemu tai kas lengviausia, nes mažiau galvoti.

Anonimiškas

2008 m. vasario 20 d. 03:18

1) Vakarų kultūra.... hmmm...
Nematau reikalo šokinėti iš džiaugsmo. Galime turėti ir savo lietuvišką kultūrą. Nebūtina atnašauti aukų ant žmogaus teisių altoriaus, norint vadintis civilizuotu žmogumi. Ir jei kitoje šalyje moterys pagal įstatymą negali be vyro išeiti iš namų, tai dar nereiškia, kad jie būtinai yra barbarai.

2) Genai ir kultūra.
Įdomu kokie buvo graikų genai? Juk jie visi buvo gėjai. Senovės Romoje tiek homoseksualumas, tiek heteroseksualumas buvo praktikuojami nuolatos. Visi romėnai buvo biseksualai. Kap ten su genais? Kur tas genas buvo dingęs viduramžiais?

Netikiu prigimtiniu homoseksulaumu. Gal koks vienas kitas varganas procentas ir yra genetiniai homoseksualai, bet likę 99 procentai yra iš(si)auklėti. Esu kategoriškas homoseksualų įsivaikinimo/paradų/propagavimo priešininkas. Tiesa, sutinku, kad už homoseksualumą nebūtų baudžiama. Bet vaiko teisė augti be moralinių traumų yra svarbiau už homoseksualų norą auginti vaiką.

Anonimiškas

2008 m. vasario 21 d. 07:20

Vienas pataisymas kol kas: gėjai nei tampama, nei gimstama, tam įtakuoja daug veiksnių, paskaityk enciklopedijoje:
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality#Theories_on_homosexuality
O kodėl gėjams reikalingi paradai, vėliau parašysiu savo bloge, gali vėliau užsukti.

Unknown

2008 m. lapkričio 11 d. 21:46

Kuo jie jums maiso? ar bendravot bent su vienu homosexualiu asmenimi? jei yra teke bendrauti suprastumete jog jie yra lygiai tokie patys kaip ir heterosexualus zmones. O jei lietuvos zmones nebutu tokie netolerantishki tai ir vaikam ish homosexualiu seimu butu lengviau. Lietuvoje net skirtingi stiliai nera toleruojami, tai apie ka mes snekam? as sutinku, kad nereikia jokiu paradu, juk normalios pakraipos zmones nekelia parudu... bet manau kad nereiketu teisti zmoniu del ju orentacijos... tai ju pasirinkimas, tiesiog palikite juos ramybei, ka jie jum blogo padare?

Unknown

2008 m. lapkričio 17 d. 10:52

Pagrindinis Vakarų kultūros degradacijos požymis ir yra įvairių minėtų mažumų triumfavimas.

Mindaugas

2008 m. lapkričio 17 d. 15:15

Triumfavimas? Jei nereikėtų jiems KOVOTI dėl savo būvio, tai nekalbėtumėm ir apie triumfavimą. Jei jie galėtų tiesiog gyvent taip kaip kiti gyvena, niekieno nekliudomi, tai nereikėtų ir kovoti. O kai dabar tolerancijos yra siekiama visokiomis akcijomis, renginiais ir pan., tai tada ir pradeda atrodyti, kad mažumų kultūra triumfuoja.

Anonimiškas

2010 m. vasario 16 d. 13:32

http://markonzo.edu http://aviary.com/artists/webergrills http://www.vampirefreaks.com/ashleyfurniture http://www.mypage.com/tempurpedic/weblog/1045699.html http://www.recipezaar.com/member/1552244 museumtel flapping http://newassignment.net/user/helzberg_diamond http://blog.bakililar.az/tempurpedic/

Nuogos mergos

2011 m. balandžio 1 d. 23:02

Siaip jau paziurejus amerikonu kulturos laidas, ten i geju seimas, ju ivaikintus vaikus ziurima labai laisvai. Tiesiog neisivaizduojamai kitaip, nei pas mus. Ir as visad buvau UZ. Tipo, leiskit jiems vaikintis, augint vaikus, mylet vienas kita ir t.t.
Nors traipsnio argumentai (pvz. tas, kad vaikui nuo mazumes primetamas "nenormalus" seimos modelis, priverte susimastyti. Ir pacysios is aplinkiniu, irgi...

Ai, beje. Pries pora dienu girdejau idomia laida per radija. Ten kalbejo apie buvusi parada. Taigi pasirodo saknys stai kame - reikejo sukelti kuo didesni triuksma, kad gauti europos fondu paramos. Tai ir buvo daroma. Su tikrais gejais, t.y. nelaimingais, nepritampanciais musu visuomeneje, nerandanciais vietos ir t.t. kazin ar tai turejo ka nors bendro...

p.s. as ne gejus, tiesiog bandau objektyviai paziureti.