Spiga

Dar apie homoseksualus ir hs šeimas

Vakar nepavyko rasti vieno įstrigusio straipsnio šia tema. Mano nemėgiamo Lietuvos ryto mėgiama interneto autorė Kristina Sabaliauskaitė dar pernai vasarą publikavo straipsnį Gay London. Straipsnis puikus: atviras tiesus ir demokratiškas. Peržvelgiau dabar dar ir komentarus. Pateikiu čia tris simptomiškiausius lietuviškus (neminėsiu pagiriamųjų komentarų, kurių ten irgi buvo nemažai, bet mažuma) Suprantama, kai užkabinta tokia tema - komentarų mūšis neišvengiamas. Bet net ir būdamas heteroseksualus tikrai nenorėčiau susipažinti su su šio komentaro autoriumi. Šlykščiau už šlykščiausią gėjų prostitutą. Jis turbūt tikrai moteris MYLI:

159. USA 23:18 06-04 IP: 72.76.173.102
Tu, londono utele, eik geriau i pediku bara indu plaut, gal uzteks jau tau pist prota apie piderastu indeli. Nx pikina mane tas piderastizmas, issokimai ir visokia kitokia xuinia, nera jau ne vieno lryto numerio, kad nebutu iskeltos iskrypeliu homoku problemos. Tykiai sosinkit vienas kitam bybius ir nieks jusu neklibins, bet ne reikia lysti i akis.

Čia ir slypi esmė: kol du gėjai negalės ramiai nekliudomi ir nesumušti bučiuotis parke ant suolelio, kaip tai daro heteroseksualios porelės, tol jie ir kovos dėl savo teisių. O įsivaizduokit, kad komentaro autorius sukuria šeimą ir sumano įsivaikinti. Jam leidžiama, kadangi jis heteroseksualus. O jei vaikas išaugs homoseksualus - visuomenė juk rizikuoja to vaiko gyvybe. Net jei ir neišaugs hs, mes rizikuojam vaiko sveikata! Kas netiki - tepasižiūri filmą American Beauty.

Kitas komentaras - "o jei tavo vaikas gėjus":

249. dj -> straipsnio autorei 07:57 06-05 IP: 81.7.92.75
p. Kristina Sabaliauskaite Esu isitikines kad tamstos straipnis visiškai kitaip būtų parašytas, jei kurią dieną užtiktumėte savo sūnų namuose su "draugu" , išdarinėjančius visokias analines glamones. Arba dukrą su "drauge" 69 pozoje. Bet kol to nepergyvenote savo kailiu, tai ir rašinėjate visokias tuštybes. O tai ir suprantama -juk jūs iš rašliavų valgote duoną. Homoseksualumą individui nulemia genas. Pakeitus šį geną, musių patinėliai imdavo lįsti prie patelių [turbūt patinėlių, nuobodu pastaba]. Labai mažas procentas tokių individų gamtoje gimsta natūraliai. Kaip ir kiekvienoje gamyboje būna broko. O broką arba naikina arba perdirba. Homoseksualistų atžvilgiu galėtume bent jau neaiškinti kad jie " tokie patys" . NE. JIE BROKAS.


Aš pats turiu tris vaikus. Manot aš nenoriu, kad jie būtų "normalūs"? O jei jie tokie nebus? Ar aš turiu tokį iš namų išvaryti? Žinau apie vieną vaiką (ne mano), kuris dabar yra saviieškos fazėje. Jam ir tėvas ir motina neseniai pasakė: "sužinosim, kad tu gėjus, čia su mumis negyvensi". Žinot, jau geriau jis būtų mano vaikas ir aš kaip nors tai ištverčiau, negu dabar jam gyvent su tokiais tėvais. Beje, o ką komentaro autorė pagalvotų, užtikusį sūnų ar dukrą su priešingos lyties asmeniu išdarinėjančius analines glamones ar 69 pozoje?
Tėvų ir gėjaus vaiko santykiai man gražiausiai papasakoti filme L'homme est une femme comme les autres (Man is a woman; Vyras yra moteris kaip ir kiti). Tėvai trokšte trokšta, kad vaikas (jau paaugęs vyras) būtų "normalus", tačiau nepaisant visko meilė vaikui neblėsta. Tą filmą verta pažiūrėti ir dėl garso takelio.

Paskutinis komentaras - apie gėjus prostitutus:

141. ele 22:47 06-04 IP: 87.0.147.78
nesu pries nusiteikusi, bet karta Zenevoje maciau praeinanti tikriausia geju, puvo apsimoves ruzavas plonas "timpas" panasias i dviratininku, o po jom aiskiai trupikiu nebuvo, nes jo lytis buvo issiryskinus visu "grazumu", eina toks klubus kraipydamas, tiesa sakant vos neapsivemiau. Stai vaiksto toks vidury baltos dienos ir niekas nieko, va praeitu Kauno gatvemis. Manau toks afisavimasis yra blogai ir turetu but baudziami, nezinau ar kada priprasiu pie to.


Ir kas atsitiktų, jei jis praeitų Kauno gatvėmis? Jis net per gatvę nespėtų pereiti sveikas. Juk tai paprastas prostitutas. Tarsi nėra taip šlykščiai apsirengusių moteriškų prostitučių, aptarnaujančių heteroseksualius vyrus. Bet jomis taip smarkiai nesipiktinama.

Ir dar iš asmeninės patirties. Teko su šeima dalyvauti viename nemažame privačiame vakarėlyje, kur visi buvo susirinkę šeimomis. Jau gerokai įnakčiui sėdžiu sau ant sofos koją ant kojos užsikėlęs, žiūriu televizorių, ir prie manęs iš šono prieina pusamžis "dėdė" ir savo tarpukoju įsirėmęs man į atsikišusį kelį pradeda aiškint apie dailę ir meno parodas. Mane kaip elektra nutvilkė, teko pasislinkt, o jis kaip stovėjo taip ir liko stovėt. Dieve mano, žmogus ten irgi dalyvavo su šeima, o pasijutau kabinamas. Taip, jis iš tos senesnės kartos, kuris matyt dėl akių sukūrė šeimą, o gyvena dar ir antrą gyvenimą. Jau geriau jis būtų atėjęs su savo partneriu, va tada ir pasikalbėtumėm apie menus. Brrr.

2 komentarai (-ų):

Anonimiškas

2008 m. vasario 18 d. 18:41

Nesu is tu kurie eina gatvemis ir rekia "mirtis pydarams", bet nenoriu, kad mano viakai augtu aplinkoje kurioje bus iaskinama, kad buti gejum/lesbiete yra normalu, nes taip nera.

Mindaugas

2008 m. vasario 19 d. 01:50

Manau, kad homoseksulai ginčytųsi dėl to, kas yra normalu, o kas ne.
Svarbiausia - kad vaikams NEBŪTŲ aiškinama, kad tai nenormalu. Tolerantiškoj visuomenėj tolerantiški vaikai auga.