Spiga

Homoseksualai ir blogerių bendruomenė (darom pauzę :-)

HS tema neišsemiama. Viena žinutė kaip sniego kamuolys pasirita: komentarai, atsakymai, nauji argumentai... darau pauzę, nes kitaip mano blogas pavirs į HS citadelę, nebeturėsiu laiko niekam kitam. Tik vienas svarbus dalykas: blogeriai - fantastiška liaudis. Kokiam delfyje ar lryte mane už tokius straipsnius būtų gyvą suvalgę. O čia visi kultūringi, argumentuoti - vienas malonumas. Ačiū Andriui, Draugishkam, Dovydui, Edgarui, Edvinui ir vienam anonimui už kompaniją.
Galim diskutuoti šia tema, kiek širdis geidžia, tačiau galutinių atsakymų tikrai nerasim. Laikas išspręs.
A, dar apie laiką. Regis ne taip seniai moterys kovojo dėl teisės dirbti. Jos irgi norėjo būti lygios su vyrais. Ir dabar dar kovoja dėl visiškos lygybės. Ir teisingai.
Tačiau: darbas = pinigai = nepriklausomumas. Kuo daugiau visuomenėje dirbančių moterų, tuo daugiau joje išsiskyrusių šeimų, vienišų motinų. Tai kurgi žiūri šeimos vertybių puoselėtojai? Kol moteriškės nedirbo ir vaikus prižiūrėjo namie, buvo tvirtesnė šeima. Ir visuomenei tai buvo normalu. O kas kovojo dėl moterų teisių dirbti, balsuoti? Gal vyrai?? Kur gi ne. Ir dabar jau visuomenė suvokia, kad visi turi būti lygūs.
Tai kodėl tada nenorim, kad VISI būtų lygūs?

P.S. Baigus rašyti atėjo dar vienas argumentas biologijos mėgėjams. Kažkur girdėjau, kad dar nėra buvę atvejo, kad nykštukų šeimos susilauktų vaikų (gal tai ir dezinformacija, bet nežinau, kur patikrinti). Kažkaip gamta jiems taip sutvarkė. Bet negirdėjau, kad jiems būtų draudžiama tuoktis. Nemanau, kad jiems kur nors būtų draudžiama įsivaikinti, ar kad kokioje šalyje specialiu įstatymu būtų apibrėžta jų teisė įsivaikinti, kas jau iškart rodytų diskriminaciją. Jie tiesiog yra normalūs visuomenės nariai.
Kodėl tada būtinai reikia žinoti, ką žmonės lovoje daro, kad galėtumėm nustatyti jų padėtį visuomenėje? O kaip su gėjais impotentais? Ar jiems jau galima?

5 komentarai (-ų):

Anonimiškas

2008 m. vasario 21 d. 03:45

Tradicijos. Jos padeda sukurti atskirus individus į bendruomenę. Jos padeda atskirti savus nuo svetimų. „Mes, saviškiai“ – tai tie kurie laikomės „mūsų“ tradicijų. „Kiti, svetimieji“ laikosi jųjų tradicijų. Būti bendruomenėje yra gera ir saugu. Bendruomenė yra galinga jėga, daug galingesnė nei atskirų individų suma.

Pasaulis nestovi vietoje ir bendruomenės privalo konkuruoti su kitomis bendruomenėmis. Viena tauta konkuruoja su kita, ariantys arkliais artojai prieš ariančiais traktoriais, knygų perrašinėtojų bendruomenė prieš knygų spausdintojus ir t.t.

Čia iškyla problema. Tradicijos suburia į bendruomenę, bet dėl jų bendruomenė stagnuoja. Tik keičianti savo tradicijas bendruomenė gali išlikti. Keistis nelengva, keistis sunku, permainos niekam nepatinka. Yra toks kiniškas prakeiksmas: „Linkiu tau gyventi permainų laikais“. Sako, vienas iš stipresnių prakeiksmų.

Heteroseksualios šeimos puoselėtojų bendruomenė susiduria su nauju reiškiniu: homoseksualumu. Priimti ar atmesti? Keisti savo tradicijas, ar ne? Aš renkuosi nesikeisti. Aš visą savo gyvenimą pripažinau tradicinės šeimos vertybes ir keistis visai nenoriu.

Užvakar vakare slampinėdamas Ispanijoje po naktinę Valenciją netyčia atsidūriau šalia dviejų gėjų kurie kaip tik tuo momentu pradėjo bučiuotis. Pasidarė taip šlykštu, lyg būčiau pamatęs kokį šliužą, gyvatę, vorą ar kažką panašų iš tos serijos. Šlykštu tikrąja to žodžio prasme. Tai buvo taip netikėta, mano reakcija buvo žaibiška ir visiškai natūrali, be jokių racionalių argumentų. Galbūt tie gėjai nuostabūs ir įdomūs žmonės, neturiu prieš juos nieko prieš, bet tas bučinio vaizdas mane taip nupurtė, kad net šiurpuliukai perbėgo.

Galbūt užaugusi dabartinė jaunoji karta, nuo mažens pratinama prie tokių vaizdų bus kitokia, lengviau priims šią naująją tradiciją. Teisingai, Mindaugai, pastebėjai, juk iš tiesų klausimas ne AR, o KADA. Esu giliai įsitikinęs, kad dažniausiai gėjais tampama, o ne gimstama. Tik tebūnie VĖLIAU, negu ANKSČIAU.

Anonimiškas

2008 m. vasario 21 d. 07:09

Dovydai, tas pasišlykštėjimas išgydomas labai greitai. Receptas vadinasi "2 girl 1 cup"

Anonimiškas

2008 m. vasario 21 d. 10:49

Normalus žmogus su nykštuku susilaukti vaikų gali ir jie nebūtinai taps nykštukais. Kodėl negali gėjus su heteroseksualu, kad ant svieto būtų mažiau pyderų?

GeorginA

2019 m. birželio 19 d. 23:50

Tikra Meilė Rašybos Ratukas, Dr. Obodo. Burtai pritraukti meilę, Sustabdyti santuokos nutraukimo, Santuokos Burtai, Pareikšti prarastą meilę, Pinigus ir turtingus burtai, Apsaugos burtai, vaisingumo rašybos ..Kontaktinė Info
El. paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk
Skambinkite,Viber ir whatsapp +2348155425481

Unknown

2020 m. birželio 2 d. 23:05

Laba diena visiems, noriu pasidalinti turima patirtimi su dr. Ajayi. Jis yra labai galingas žmogus, kurį palaimino jo priekinis tėvas padėti žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų. Aš išgyvenu blogesnį savo gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, paklausiau jo, kur suklydau, tačiau jis man nieko neatsakė, o jis išsikraustė iš namų. Tai buvo tikrai įtempta, todėl laukiu pagalbos, kai sutikau dr. Ajayi burtininkas internete, po tam tikrų konsultacijų paaiškinau jam savo būklę ir sužinojau, kad mano vyras dirba su sekretoriumi darbe ir jis yra prižiūrimas jos, o didysis rašybos rašytojas man pasakė, ką reikia padaryti, ir aš laikiausi jo nurodymų, šiandien aš Aš didžiuojuosi moterimi, sakydama, kad mano vyras yra namuose su manimi, ir mes tikimės, kad mūsų antrasis vaikas bus dėkingas rašytojui Ajayi, jei jums reikia rašybos keitiklio pagalbos iškilus bet kokioms problemoms. tinkamas asmuo, norintiems tobulo ir tikroviško gyvenimo aprašymo lt. Susisiekite su jo „Viber“ ar „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com