Spiga

Terasa/alkoholis

parūkiau terasoj ir pagalvojau. Brač visas šitas žinutes išskyrus pirmą parašiau šiandien. Lengvai užsidegu dėl naujų dalykų. Ar pavešiu, dievai žino. Kita vertus, ką veikiu vakarais: stoviu terasoj, rūkau, mėgaujuos alumi ir daugiau kaip ir nieko. Tiesa, dažną vakarą žaidžiu pool'ą bet čia tarsi ne į temą. Tad pagalvojau, ką aš veiksiu vakarais, kai nežaidžiu pool'o. Tai gal ir parašinėsiu tuomet.
"turiu" dar svetainę www.klajoklis.lt, kuri paskutiniu metu šiek tiek merdėja, bet jai jau laikas atnaujint softą, kas šiuo metu vyksta (klajoklio skaitytojai čia pasipiktins, nes tai vyksta lėčiau nei vėžlio žingsniu, bet aš jiems rasiu pasiteisinimą :-).
Net rašydamas šitą žinutę kažkaip geriau pasijutau. Jaučiu, kad tęsis visas šitas reikalas.
Beje, ir mano dukra visai gal ne prieš būtų parašinėt apie paauglių filmus. Užsiminiau šiandien apie tai. Kažkaip kartu pagavo mus šitas žiūrėjimo biznis (ar nuobiznis).

Nekenčiu laptopų. per maža klaviatūra, nesąmones rašau.

Lyg tarp kitko. Amazonas yra gerai. Ten perku 90 proc. savo flmų. Net neieškant, ko nori, vien pasižiūrėjus į sąrašą pigiausių filmų galima sugalvot (kai kas žymiai pigiau nei Lietuvoj): sąrašas čia

0 komentarai (-ų):